Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Divat, szex, hétköznapok

Hosszúra nyúlt pillanatok azok, amikor elmélázva nézem az elmúlt gazdasági időszak befektetéseit a gardróbom polcain. Olykor rossz döntésnek bizonyult valami - a fehér kötött, belül bundis, norvég mintás kardigán még az életemben biztosan ismét divatba jön -, olykor pedig megkönnyebbülés, hogy míg kint tombolnak az elemek, addig nekem csak a megfelelő otthoni klímát kell előteremtenem havi gürcöléssel ahhoz, hogy cipőim, táskáim, meg minden egyéb ne menjen veszendőbe. Ja, és közben élek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Megérkezés

2012.04.11. 04:40 Derlon_Webb

Minden szappanopera első epizódjának vagy pilotjának valami hasonló idétlenség a címe... Az új asszony, Az új élet, Visszatérés, Az új otthon meg mi a figy'fene.

Na, az érdekesség ezzel kapcsolatos annyi, hogy előző kis napló író helyem jogutód nélkül felszámolódott, amit csak abból vettem észre, hogy már az asztali pc-n sem engedte az oldalt megnyitni - tekintve észbeli kvalitásaimat egyáltalán nem akadtam ki azon, hogy a mobil nem tudja behozni az oldalt. Korábban azon vezettem a blogbejegyzéseket. A tömegközlekedésre, a gyenge wifire, a kínai routerre, a lemerülő aksira fogtam. Most már azonban gyanússá vált nekem is a dolog. Tehát váltunk. Kicsit azért sajnálom az elmúlt hat év termését... de hát a fene tudta, gondolta, érezte, hogy akárcsak a svájci frank itt is beüthet egy ilyen csapás.

Tehát kezdem azzal, hogy biztonsági másolatot készítünk az itteni dolgok leiratából. Nekem ez személy szerint azt fogja jelenti, hogy schmittelem a dolgot egy word.docba és felcímkézem... :-)

Maga a blogom címe ne indítson senkiben semmiféle olyan fantazmagóriát, hogy ebből majd lesz valami folyadékkal teli barlangos élvezet... nem, lehet,

...hogy a reggeli zokni mizéria köt ki itt ( mindenki járt így nem? Amikor húzod fel, akkor hasít beléd... ennek is a kukában kellett volna a landolnia már kétszer),

...vagy az aktuális kv-s after ( mindenki hallott már ilyenről, nem? Szerintem városi legenda, a stori maga a következő: az egyszerű szöszi alapfokú verbális kisüléseket produkál szénalapú másik neművel, aki az aktualitását befejezve kv-vá és brióssá változik, na nekem ilyenem még nem volt, erre mondják azt, hogy "A tökéletes egy éjszakás kaland")

...vagy a shoppingolós kis plusz, hogy elmenekülök a szürkeségből, ami sárga csekkekkel, förtelmes főnökökkel, poroló szomszédokkal, és égbeszökő árakkal van tarkítva - és irány a leértékelt, akciós, kedvezményes... szóval egy kis kikapcsolódás, haverokkal, barátokkal, vagy kötelező zarándoklat a... de ezt már mindenki ismeri, nem? Menjünk má' Tibi, mer' hát hogy néz má' ki az a mamusz a lábadon. Vmi hasonló.

...vagy kihagyhatatlan a munka. Előtte, közbe, utána. Persze szidalmazásokkal tarkítva. Meg egyéb jelzőkkel. Mindig szeretném, hogy ebből legyen a legkevesebb. A franc akarja évekkel később a munkahelyi hülyeségeket olvasgatni, nem?

...meg ami még beesik. Amivel mindenki nap, mint nap szembesülhet. Amiből sajnálkozol, hogy kimaradsz, amiért rebegsz imát, mert nem veled esett meg, ami kiakasztott, hogy hallottál róla. Na, ez ilyen lesz.

A helyesírási hibák miatt előre is bocs, meg a -azt hiszem stilisztikainak hívják, amikor az ember félreüt a klavin, és észre sem véve ír tovább? - na, szóval, ha belelendülök, ez mindig előferdül. :-)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://derlonwebb.blog.hu/api/trackback/id/tr254382232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása